Leerlijn ‘Top 10 van 2023’ op Werken aan jouw toekomst

Voor het nieuwe jaar begint, blikken we nog even terug op 2023 bij Werken aan jouw toekomst: online. Rijksmedewerkers volgden dit jaar tot nu toe 16.871 gratis online modules en gaven Werken aan jouw toekomst: online in de evaluatie een 8,4! Vele rijksmedewerkers keken naar de live-webinars met Ben van der Burg, Edith Bosch en Patrick van Veen. En ook online trainingen, webinars en mini-modules waren populair.

De tien populairste modules van Werken aan jouw toekomst: online krijg je ook dit jaar weer ruim een maand extra cadeau in de leerlijn: ‘Top 10 van 2023′!

Deze gratis leerlijn bestaat uit de volgende 10 modules:

1.   Spaans in twee weken (online training)
2.   Werkgeluk creëer je zelf (webinar)
3.   Nederlands foutloos schrijven (online training)
4.   Zelfscan 21st century skills (mini-module)
5.   Frans in twee weken (online training)
6.   Blind en snel leren typen (online training)
7.   Financieel fit voor de toekomst (webinar)
8.   De 6 geheimen van succesvol jezelf zijn (webinar)
9.   Mailen als een militair (online training)
10. Engels in twee weken (online training)
(Let op: helaas zijn de live-webinars niet meer terug te kijken)

De leerlijn ‘Top 10 van 2023’, gratis aangeboden door het A+O fonds Rijk, is vanaf vandaag voor jou als rijksmedewerker beschikbaar tot en met maandag 8 januari.

Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan je gelijk beginnen. Zo niet, volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst.

Vergeet je niet dit leerlijn-cadeautje door te geven aan jouw collega’s? Dan werken we volgend jaar met nog meer rijksmedewerkers aan de toekomst.

Werken aan jouw Toekomst van het A+O fonds Rijk is een initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid. Zij willen ervoor zorgen dat jij je werk met plezier doet en uit je loopbaan kunt halen wat je ervan verwacht. Of het nu gaat om je carrière, een veilige en leuke werkplek of opleidingen om jezelf te kunnen ontwikkelen.

FNV
CNV
AC Rijksvakbonden
CMHF