Leerlijn ‘Sta positief in het leven’

In deze tijden kunnen we best wat positiviteit gebruiken. Onderzoek toont aan dat positief in het leven staan een belangrijke bijdrage levert aan het ervaren van tevredenheid en geluk, zowel in werk als privé. Maar dat is niet alles, positief in het leven staan levert ook een aantoonbaar gezonder lichaam op. Tijd dus om aan de slag te gaan met onze gratis speciale modules in de tijdelijke leerlijn ‘Sta positief in het leven’!

Gratis speciale modules

De leerlijn bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Positieve instelling
  2. Een korte cursus geluk
  3. Positieve psychologie
  4. Bevlogenheid
  5. Mindfulness op het werk
  6. Werkgeluk creëer je zelf!
  7. De maakbaarheid van geluk
  8. De kracht van mindfulness
  9. Mentaal sterk tijdens COVID-19
  10. Extra: gratis webinar met een speciale spreker op vrijdag 19 maart om 12.00 uur

Meld je aan of log in

Ben je al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online?. Klik dan in de bovenste balk op de knop ‘Leerlijnen’ en kom direct bij de nieuwe modules uit.

Heb jij je nog niet eerder aangemeld op het platform? Meld je dan aan via het aanmeldformulier. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail met een code en de vervolgstappen.

Deze speciale trainingen zijn exclusief voor jou als rijksambtenaar te volgen tot en met woensdag 24 maart 2021. Dus check ze snel! Als je vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via info@werkenaanjouwtoekomst.nl. We maken graag tijd voor je. Ontdek, leer en werk aan jouw toekomst!