Leerlijn ‘De nieuwe technologie’

Het is weer maart, de maand van de Digitale Fitheid. En in 2024 is die belangrijker dan ooit! Want, digitaal fit zijn betekent steeds weer je digitale kennis en vaardigheden updaten. Terwijl de digitale wereld zich steeds sneller ontwikkelt. Houd jij de nieuwe technologie nog een beetje bij? Je bent in ieder geval weer helemaal up to date met de leerlijn ‘De nieuwe technologie‘. De leerlijn helpt je verder met modules over o.a. ChatGPT, mailbox management en kantooroefeningen voor je lichaam.

De leerlijn in de vernieuwde digitale omgeving bestaat uit de modules hieronder:

  1. Werken met ChatGPT (training)
  2. Digitale veiligheid (training)
  3. Fraude op Marktplaats voorkomen (podcast)
  4. Effectief brainstormen (training)
  5. De invloed van media (training)
  6. Efficiënt mailbox management met outlook (training)
  7. Zelfscan 21st century skills (essential)
  8. Succesvolle implementatie van nieuwe technologieën bij de Rijksoverheid (essential)
  9. Top 10 kantooroefeningen (essential)
  10. * Live-webinar ‘De basis van GenAI’ door de AI-Flitsmeester

Live-webinar: ‘De basis van GenAI’ door de AI-Flitsmeester

Maak je klaar voor een nieuw live-webinar! Op dinsdag 2 april van 11:00 – 12:00 zit jij aan je scherm geplakt met al je vragen over generatieve kunstmatige intelligentie en andere digitale ontwikkelingen. Wil je weten hoe je een ChatGPT account aanmaakt? Hoe je tekst naar spraak omzet of ben je op zoek naar handige sneltoetsen? Wees er dan zeker bij!

De spreker: Matthijs Akkenaar

Ooit stond Matthijs als meester voor groep 8, nu is hij één van de directeuren bij online opleider SkillsTown. Als schrijver van onder andere het boek ‘Digitaal weerbaar!’ heeft hij als missie om de wereld van AI begrijpelijk te maken voor iedereen. Dit doet hij ook al op zijn eigen YouTube account waar hij als Flitsmeester in filmpjes van 1 minuut verschillende AI-begrippen uitlegt.

Matthijs beantwoordt graag al jouw vragen in het live-webinar op dinsdag 2 april. Nu al vragen?
Mail deze naar info@werkenaanjouwtoekomst.nl, dan maak jij kans op het boek ‘Digitaal weerbaar!’ van o.a. Matthijs Akkenaar.

De vernieuwde online omgeving van Werken aan jouw toekomst: online

Passend bij het onderwerp ‘De nieuwe technologie’ kreeg de omgeving van Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk ook een nieuw jasje! De vernieuwde omgeving staat vol met nieuwe trainingen en is volledig digitoegankelijk. Neem snel een kijkje!

Ben jij al een geregistreerde gebruiker op Werken aan jouw toekomst: online? Dan kan jij gewoon inloggen in de nieuwe omgeving met jouw geregistreerde e-mailadres! Je hoeft alleen een nieuw wachtwoord aan te maken.

Je vindt de leerlijn ‘De nieuwe technologie’ links in je scherm, onder ‘Catalogus’.

Nog niet eerder aangemeld? Volg dan snel de stappen op de website van Werken aan jouw toekomst om de nieuwste leerlijn te kunnen volgen.

De leerlijn ‘De nieuwe technologie’ is gratis en exclusief voor jou als rijksmedewerker te volgen van dinsdag 5 maart tot en met woensdag 1 mei.