Interactief theater: Ontdek de impact van AI op jouw werkvloer

Wat voor impact heeft Artificial Intelligence (AI) op jouw werk en vaardigheden? En hoe ziet dat er eigenlijk uit, zo’n wereld waarin we gebruikmaken van kunstmatige intelligentie? In dit tijdperk van digitale transformatie evolueren bedrijven en organisaties in een razendsnel tempo. AI krijgt daarin een steeds prominentere rol en heeft de potentie ons werkende leven drastisch te veranderen. Daarom denken we graag samen na over de invulling van AI op de werkvloer. De eerste stap? De interactieve theatervoorstelling ‘TheAiter – De gevolgen van AI op het werk van de ambtenaar’!

Theatervoorstelling over AI op de werkvloer

De theatervoorstelling zal vijf keer plaatsvinden: twee keer in Den Haag, één keer in Utrecht, één keer in Eindhoven en één keer in Groningen. Wat is AI en kunstmatige intelligentie eigenlijk, en wat zijn de implicaties van AI op de werkvloer? In de theatervoorstelling nemen we je door actieve participatie mee in deze nieuwe (mogelijke) omgeving. Je gaat nadenken over de mogelijkheden van AI en wat je daarin aanvaardbaar vindt, en wat niet. We banen ons samen een weg door de kansen en voordelen van AI, maar bekijken ook de mogelijke ethische, privacy- en veiligheidskwesties.

Na afloop van de voorstelling is er tijd om met elkaar te reflecteren over je ervaring. De opgedane ervaringen en inzichten kun je met collega’s bespreken en daarna delen binnen je departement of organisatie. Zo geef je samen vorm aan het gebruiken van deze nieuwe technologie. Zijn jullie voorbereid op de uitdagingen en kansen die AI op de werkvloer met zich meebrengt?

Speeldata

UPDATE: Wees er snel bij! Alle voorstellingen zitten vol, behalve de laatste plaatsen op donderdag 29 februari, bij Pand P in Eindhoven.

  • Donderdag 15 februari – Utrecht – VOL
  • Donderdag 29 februari – Eindhoven – Middagvoorstelling van 13.30 – 15.15 uur
  • Maandag 25 maart – Den Haag VOL
  • Vrijdag 5 april – Groningen – VOL

Kom je ook?

We streven ernaar om een inclusieve en participatieve omgeving te creëren waarin rijksmedewerkers samen kunnen komen om kennis te maken met AI. Deelname is gratis. Meld je aan nu er nog plek is en stuur de uitnodiging door naar de collega(’s) binnen je team om de voorstelling samen te beleven!

Meld je nu aan