Inspiratiesessie: Zou jij door jezelf geholpen willen worden?

Graag nodigen we je uit voor de online inspiratiesessie ‘Zou jij door jezelf geholpen willen worden?’ op woensdag 3 november van 11.00 – 12.30 uur. Tijdens de sessie gaan we in gesprek met leidinggevenden binnen het Rijk die op een inspirerende manier vormgeven aan werken volgens de menselijke maat en bespreken we de dilemma’s waar zij tegenaan lopen.

De online inspiratiesessie is een vervolg op de videoportretten De mens centraal van het A+O fonds Rijk. De sessie is interactief en er is gelegenheid voor het stellen van vragen.

De uitdagingen van mensgericht werken binnen het Rijk

Op 3 november gaan zes leidinggevenden, die je misschien zult herkennen uit de videoserie, met elkaar in gesprek over de uitdagingen van mensgericht werken binnen het Rijk. Wat betekent het in de praktijk om binnen de kaders die er nou eenmaal zijn de menselijke maat als uitgangspunt te nemen? Wat is er nodig om mensgericht te werken? En vooral: tegen welke dilemma’s lopen zij aan? Onder leiding van Marjolijn Grijns, bestuurslid bij het A+O fonds Rijk, delen de deelnemers hun verhaal.

Aanmelden

De online inspiratiesessie is speciaal voor rijksambtenaren en wordt gehouden op woensdag 3 november van 11.00 tot 12.30 uur. Wil jij erbij zijn?

Meld je kosteloos aan.