Inschrijvingen JenV Carrière Event 2023 geopend!

Kennis maken met het brede JenV werkveld? Benieuwd naar het maken van een overstap naar een andere JenV-organisatie? Leren hoe artificiële intelligentie jouw werk verandert? Je ontdekt het tijdens het JenV Carrière Event! Op 2 oktober ben je van harte welkom in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Wat wordt het volgende station van jouw loopbaan?

Het JenV Carrière Event is een groot arbeidsmarktevent voor iedereen die zich binnen JenV wil blijven ontwikkelen én iedereen die bij JenV wil komen werken. Intern en extern dus! Alle JenV-organisaties en departementen kunnen zich tijdens deze dag presenteren. Ga in gesprek en ontdek hoe het werk van je collega´s eruitziet, of volg een van de inspirerende workshops. Deltaflex JenV Mobiliteitscentrum organiseert het JenV Carrière Event.

Wat kun je verwachten?

Na de inspirerende opening door Emine Özyenici en The Comedy Consultancy kun je een van de zes workshops volgen die jou helpen om meer uit je loopbaan te halen. Pimp je LinkedInprofiel en cv, leer meer over de invloed van kunstmatige intelligentie op het werk bij JenV, ontdek hoe je jouw talenten (nog beter) kunt inzetten, oefen alvast met netwerken, leer van neuropsycholoog Linde Nieman hoe je meer focus aanbrengt in je werk, of ga in gesprek met een loopbaancoach. Bezoek de inspiratie- en banenmarkt en maak kennis met het werk van de verschillende JenV-organisaties, of ontdek de internationale mogelijkheden die JenV biedt. De dag wordt spetterend afgesloten door Careerwise met hun Grote Generatieshow, gevolgd door de Comedy Consultancy. Tijdens de borrel kun je netwerken met collega´s uit het hele land én je (mogelijk) nieuwe collega´s vertellen wat werken bij JenV nou zo leuk maakt.

Meld je aan!

Dat maakt het JenV Carrière Event een mooi evenement om kennis te maken én te delen met collega´s en geïnteresseerden uit het hele land. Meer informatie vind je in het programma van het JenV Carrière Event. Via deze pagina kun je je ook aanmelden.

Wat: JenV Carrière Event 2023
Wanneer: maandag 2 oktober, 10:00-17:00 uur
Waar: De Rijtuigenloods, Amersfoort
Voor wie: Iedereen die bij JenV werkt of bij JenV wil komen werken
Kosten: Het JenV Carrière Even is kosteloos te bezoeken, aanmelden is verplicht
Aanmelden: Meld je aan voor het JenV Carrière Event