Hoera, A+O fonds Rijk bestaat 35 jaar!

Hoera! A+O fonds Rijk viert in 2024 haar 35e verjaardag. Alweer 35 jaar helpen we werkgevers en werknemers binnen het Rijk samen leren en vernieuwen. Zo blijft het Rijk een werkplek waar je met plezier je werk doet. Het perfecte moment om onze successen te vieren en vooruit te blikken naar nog meer moois. Daarom organiseren we dit hele jaar leuke evenementen en acties. Ook bundelen we verhalen in extra podcasts én een jubileummagazine, met inzichten uit 35 jaar A+O fonds Rijk. Verwacht interessante gasten en inspirerende lessen!

Wat zijn de hoogtepunten uit het verleden, de lessen uit het heden, en de plannen voor de toekomst? Naast het magazine verschijnen we gedurende het jaar op tien Rijkslocaties met een toffe pop-up koffiebar waar je met je collega’s speciale koffies kunt drinken, zoals ‘Koffie Blik Vooruit’. Ben je meer een spelletjesmens? Dan kun je met de escaperoom in een doos die dit jaar verschijnt je oplossingsgerichtheid uitdagen. Verder vindt er dit jaar ook nog een gezellige pubquiz voor netwerk JongRijk plaats.

We vieren het 35-jarige jubileum dus goed! Het hele jaar door vertellen we je op onze website en via de nieuwsbrief meer over de komende activiteiten. Vier je met ons mee?