Hoe staan jouw moderne vaardigheden ervoor? Doe de zelfscan 21st century skills

Door technologische ontwikkelingen verandert het werk bij het Rijk ingrijpend. Ook om je huidige werk goed te kunnen blijven doen, heb je nu al nieuwe vaardigheden nodig. Dat gaat verder dan alleen kennis van technologische mogelijkheden. Hoe staat het ervoor met jouw moderne vaardigheden? Ontdek het met de zelfscan 21st century skills!

De zelfscan 21st century skills staat sinds januari 2020 online. In het eerste pilotjaar hebben we zoveel mogelijk feedback verzameld. Op basis van deze feedback is de scan in 2021 verbeterd. En wegens het grote succes blijft de scan ook in 2022 beschikbaar.

Toekomstvaardiger worden

Met de zelfscan van het A+O fonds Rijk ontdek je waar jouw talent nu en voor de toekomst ligt. Kom erachter wat je nog meer kunt leren om nóg toekomstvaardiger te worden als rijkmedewerker. Denk aan het kunnen vinden, verzamelen en beoordelen van informatie. Maar ook aan samenwerken, nieuwsgierigheid en mediawijsheid. Die vaardigheden noemen we 21st century skills.

Ben je benieuwd naar jouw 21st century skills? Doe de zelfscan! En gebruik die nuttige kennis in gesprekken over jouw ontwikkeling met je leidinggevende of een loopbaanprofessional.

Doe de zelfscan

Leerlijn 21st century skills op Werken aan jouw toekomst

De zelfscan is ook onderdeel van de leerlijn ‘21st century skills’ op Werken aan jouw toekomst. Deze leerlijn is nu voor onbepaalde tijd beschikbaar en helpt jou als rijksmedewerker om jouw moderne vaardigheden verder te ontwikkelen.