Ben jij als functioneel beheerder klaar voor de toekomst? (VOL)

Ben jij als functioneel beheerder klaar voor de toekomst? (VOL)

Technische vernieuwing en sociale veranderingen hebben invloed op je werk. Ook taken binnen jouw werk veranderen of verdwijnen. Wat wordt er voor jou belangrijk in de toekomst? Welke vaardigheden heb je nodig om je werk goed te kunnen blijven doen? En waar heb je behoefte aan? Om je verder te helpen gaan we hierover graag met jou in gesprek. Het A+O fonds Rijk organiseert bijeenkomsten voor specifieke functies en haalt daar nieuwe inzichten op.

Tijdens de eerstvolgende bijeenkomst staat opnieuw de functioneel beheerder centraal. Vanwege de grote belangstelling voor de eerste bijeenkomst hebben we besloten een vervolg te organiseren voor functioneel beheerders.

  • Datum: dinsdag 25 april 2023
  • Tijdstip: 13.00 – 16.15 uur
  • Locatie: Lange Voorhout 13, Den Haag

Het wordt een kleinschalige, interactieve bijeenkomst. Deelname aan de bijeenkomst is gratis. De bijeenkomst is vol! Aanmelden voor de wachtlijst is nog mogelijk.

Uitdagingen en kansen voor de functioneel beheerder

Het contact met mensen speelt in jouw werk een cruciale rol – dat is zo, en dat blijft zo. Systemen doen immers niet altijd wat de burger wil en burgers gedragen zich niet altijd zoals de software vereist. Toch worden er ook delen van je werk geautomatiseerd. Dit vraagt om een overzicht van de complexiteit van de systemen, inlevingsvermogen in de gebruiker, geduld en het kunnen geven van uitleg in begrijpelijke taal. Wat betekenen nieuwe ontwikkelingen voor jou en jouw werktaken? Ben jij klaar om de uitdaging als functioneel beheerder aan te gaan en nieuwe kansen te ontdekken?

In gesprek over ambtelijk vakmanschap

We starten deze sessie van ‘Vakmanschap van morgen’ met een inspirerende inleiding door een innovatie-expert vanuit het werkveld van functioneel beheer. Daarna gaan we onder de bevlogen leiding van Patrick van Beukering (onder andere initiator van de tentoonstelling ‘verschijn- en verdwijnbanen’) met elkaar in gesprek. Hoe ontwikkelt jouw vakgebied zich en voor welke toekomstige taken zorgt dat? We staan kort stil bij de kansen en mogelijke belemmering die je ziet voor de toekomst.

Aan het einde van de sessie ‘Vakmanschap van morgen’ heb je nieuwe inzichten en handvatten om je (toekomstige) werk nog beter te kunnen doen. Je weet waar je behoefte aan hebt en kunt hierop inspelen.

Aanmelden wachtlijst

Door een overweldigend aantal inschrijvingen is de bijeenkomst voor nu vol.  Meld je hier aan voor de wachtlijst.