Handvatten voor meer werkenergie met de podcast ‘Te veel prikkels op kantoor’

Er komt tijdens een werkdag steeds meer op je af: rumoer op de flexplek, belafspraken van je collega’s direct naast je, en een stroom aan digitale communicatie die via verschillende kanalen om aandacht vraagt. Hoe ga je om met al die prikkels? Beluister onze nieuwe podcast over ‘Te veel prikkels op kantoor.’

In deze podcast gaan Tjip de Jong en Suzanne Nieuwenhuijs, spreker, coach en trainer op het gebied van werkgeluk en persoonlijk leiderschap, met elkaar in gesprek over hoe we deze prikkels kunnen signaleren, tackelen en managen om met energie en plezier aan het werk te blijven.

Balans houden bij prikkels

Het is fijn om elkaar te ontmoeten op kantoor en in volle energie aan de slag te zijn. Maar te veel prikkels (moeten verwerken) leidt tot werkdruk. En tot stress en onrust in je hoofd. Je kunt er zelfs ziek van worden. Hoe hou je balans in al die hectiek? Hoe zorg je voor een fijne werkdag en is het mogelijk je te wapenen tegen al ‘die prikkels’?

Wat zijn externe en interne prikkels? Hoe kun je deze herkennen en hoe zou je deze gedurende dag kunnen managen? Tjip en Suzanne vertellen het in deze podcast. Suzanne is naast spreker en trainer ook expert op het gebied van hoogsensitiviteit op de werkvloer.

Of lees het transcript van de podcast Te veel prikkels op kantoor

 

Nog meer weten over prikkels op de werkvloer?

Vraag een incompany training aan

Het A&O fonds Rijk biedt incompany trainingen aan waarin je aandacht besteed aan externe en interne prikkels die je op kantoor kan verwachten. Tijdens de training krijg je handvatten om tijdens je werkdag je prikkelniveau bij te sturen en met plezier aan het werk te blijven. Meer weten over de incompany training? Kijk voor meer informatie op de webpagina over incompanytraining ‘Te veel prikkels op de werkvloer’ en meld je aan!