Haak je collega’s aan: A+O fonds Rijk is er voor iedereen

Wanneer je bij het Rijk werkt, houd je je bezig met allerlei thema’s en ontwikkelingen. Daar helpt het A+O fonds Rijk je graag bij. Wij willen dat werknemers en werkgevers samen blijven leren en vernieuwen. Daarom bieden we rijksmedewerkers veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en professionalisering. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met workshops over prikkels op kantoor, leren over effectieve samenwerking tijdens de jaarlijkse Summerschool, of subsidie aanvragen voor toffe innovaties binnen jouw team.

Nog meer A+O fonds Rijk activiteiten

Ook maken we podcasts over bijzondere onderwerpen, zoals de Podcast Loyale Tegenspraak, waarin we de oprechte (en soms kritische) stem van de rijksmedewerker onderzoeken. Hoe kan die beter gehoord worden? Welke dilemma’s ervaren ambtenaren als ze zaken willen aankaarten?

Binnen Werken aan jouw toekomst’ bieden we gratis trainingen om te zorgen dat jij doet waar je energie uithaalt. Spreek jij altijd uit wat je vindt, denkt en voelt? Waar ben jij echt goed in en waar krijg je de meeste energie van? En ervaar je écht werkplezier?

Met de subsidieregeling voor vernieuwende initiatieven sta je zelf aan het roer. Werk je bij de Rijksoverheid en heb jij een goed idee voor een vernieuwend initiatief? Een idee om het werk van jou en je collega’s, je team of zelfs je organisatie leuker, slimmer of inclusiever te maken? Met de subsidie kan je met jouw idee aan de slag.

Verder delen we vaak inspirerende verhalen over belangrijke onderwerpen en vragen we bestuurders naar hun visie op de rijksarbeidsmarkt.

Kortom: we doen en organiseren van alles om te zorgen dat jij je kunt blijven ontwikkelen, persoonlijk en op werk. Helaas weten nog niet alle rijksmedewerkers de weg naar het A+O fonds Rijk te vinden. Help jij ons om jouw collega’s, team of afdeling op de hoogte te brengen?

Wat kun je doen om je collega aan te haken?

Naast het doorlinken van de laatste nieuwtjes en workshops, kun je het A+O fonds Rijk zich ook laten voorstellen. Zo, bijvoorbeeld:

  • Je vraagt een presentatie aan. Wij komen dan vertellen over het fonds bij jou in je team of op de afdeling.
  • Je deelt informatie met je collega’s. Wij sturen jou alles wat je nodig hebt, zoals een digitale flyer, of berichten over nieuwe activiteiten.
  • Je stuurt de aanmeldlink van de nieuwsbrief door, zodat je collega altijd op de hoogte is van de laatste activiteiten, evenementen en blogs.

Wil je meer weten of ambassadeur worden? Neem dan contact met ons op.