Gratis webinar met Henk van Ess: ‘So you think you can Google’

In het webinar ‘So you think you can Google’, laat Henk van Ess spelenderwijs zien wat je misschien ergens al wel wist: digitale veiligheid begint bij jezelf. Wat gaat er bijvoorbeeld schuil achter een onschuldig ogende foto op Facebook? Leer het tijdens het gratis webinar op donderdag 14 april om 11.30 uur.

Henk van Ess

Henk van Ess is van huis uit onderzoeker en docent maar wist zijn passie te vinden in het openbaar data onderzoek. Sindsdien vliegt hij de hele wereld over voor het geven van lezingen en trainingen en wordt hij geroemd als ‘internationale denkleider op het gebied van sociale media en online journalisme’.

Logisch redeneren en goed kijken

Leer tijdens het webinar hoe geolocatie werkt en krijg eenvoudige tips om gerichter te zoeken in Google. Dat klinkt misschien technisch, maar volgens Henk is niets minder waar. Na het volgen van dit webinar snap je dat het eigenlijk niets meer is als logisch redeneren en goed kijken… Dat belooft wat!

Werken aan jouw toekomst: online

Je kunt het webinar volgen op Werken aan jouw toekomst: online. Heb jij je al geregistreerd? Dan hoef je alleen maar in te loggen in de online omgeving en op donderdag 14 april om 11.30 uur klaar te zitten. Ben je nog geen geregistreerde gebruiker? Volg dan de stappen op Werken aan jouw toekomst om het gratis webinar live te kunnen volgen.

Jouw persoonlijke verhaal in het webinar

Heb je een vraag voor Henk van Ess over digitale vaardigheid of digitale veiligheid? Of heb je misschien zelf ervaren dat Google soms meer, of juist minder laat zien dan je zou willen? Deel het met ons en mail naar info@werkenaanjouwtoekomst.nl. Henk van Ess gebruikt dit – met jouw goedkeuring – als input voor zijn webinar. Daarnaast maken alle inzendingen kans op een toepasselijk prijsje. Je kan tot en met woensdag 30 maart jouw vraag of persoonlijke verhaal met ons delen.