Gratis live-webinar ‘Waarom alleen JIJ kunt zorgen voor zelfvertrouwen’

Voelt het wel eens alsof jouw succes afhangt van anderen? En, wat zegt dat eigenlijk over jouw zelfvertrouwen?

Tijdens het live-webinar ‘Waarom alleen JIJ kunt zorgen voor zelfvertrouwen’ neemt Edith Bosch je stap voor stap mee op een reis naar meer zelfvertrouwen. Een reis waarbij je 100% verantwoordelijk kunt zijn voor je eigen geluk. Hoe dat zit? Dat legt Edith je graag uit.

De spreker… Edith Bosch

Edith Bosch is met drie Olympische medailles, een wereldtitel en vier Europese titels één van de beste vrouwelijke judoka’s die Nederland heeft gekend. Ze won Expeditie Robinson in 2013, bracht een boek uit over haar zoektocht naar geluk en is nu alweer 10 jaar ondernemer, spreker en motivator. Mét een verhaal.

Hoe kijk je mee?

Heb jij je al geregistreerd voor Werken aan jouw toekomst: online van het A+O fonds Rijk? Dan hoef je alleen maar in te loggen in onze online omgeving. Op dinsdag 26 september om 11.00 uur kun je hier gemakkelijk het live-webinar volgen. Neem alvast een kijkje, het webinar staat klaar in de leerlijn ‘Stap voor stap naar meer zelfvertrouwen’.

Ben je nog geen geregistreerde gebruiker? Volg dan de stappen op onze website om het gratis webinar live te kunnen volgen.

Jouw vraag beantwoord in het webinar? Win Edith’s boek!

Heb jij alvast een vraag voor Edith over haar expeditie naar geluk? Deel hem met ons en mail naar info@werkenaanjouwtoekomst.nl! Edith gebruikt dit als extra input voor haar webinar.
Onder de inzendingen verloten we ook een exemplaar van Ediths boek ‘Expeditie Edith: hoe het gevecht met mezelf goud opleverde’. Je kan tot en met dinsdag 19 september jouw vraag met ons delen. Hiermee geef je Edith ook toestemming voor het gebruiken van de vraag.

Tot de 26e!