De Summerschool van het A+O fonds Rijk komt eraan!

Het is bijna zover: de 11e editie van de Summerschool van het A+O fonds Rijk komt eraan! Je kunt je aanmelden vanaf donderdag 25 april aanstaande vanaf 12.00 uur. Zet deze datum snel in je agenda, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dat jij er dit jaar ook bij bent!

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de richting van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Kom dan naar de Summerschool van het A+O fonds Rijk, want er zit muziek in jouw toekomst!

Tijdens de Summerschool 2024 laat jij je leiden door het ritme van de dag. Samen met onze professionele trainers en andere deelnemers ga je in korte workshops aan de slag. In een muzikale omgeving ontdek je wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool!

Welke datum houd jij vrij?

  • 13 juni: op locatie
  • 18 juni: op locatie & online
  • 20 juni: op locatie & online
  • 25 juni: op locatie

Nieuwsgierig naar waar we dit jaar de Summerschool organiseren en wat het thema is van deze editie? Dat maken we op 25 april bekend!

We kunnen je wel alvast vertellen dat we de Summerschool in 2024 op vier dagen organiseren, online en op locaties verspreid door het land.

Je kunt gratis meedoen aan de Summerschool van het A+O fonds Rijk als je werkt bij de Rijksoverheid en onder de CAO Rijk valt. Wat je ook doet binnen het Rijk, de Summerschool is ook iets voor jou!

Wil jij geen nieuws meer missen over Summerschool? Volg het A+O fonds Rijk dan op FacebookLinkedIn en/of Instagram ! Daar vertellen we je alles over de voorbereidingen, de locaties, het aanmelden en meer. Like en deel je ons bericht op Facebook ? Dan maak je zelfs kans op een zomerse taart.