A&O Fondsen Festival 2022

Het afgelopen decennium is de manier waarop we samenwerken sterk veranderd. Gaan we straks terug naar de oude en veilige situatie of leren we van de lessen sinds 2020? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de burger? Kortom: hoe ziet samenwerken in jouw organisatie er straks uit?

Innovatieve manier van samenwerken. Dat is waar het A&O fondsen Festival van 7 tot en met 10 november over gaat Ben jij erbij?

Kom jij?

Graag ontmoeten we je digitaal tijdens het online fondsenfestival van 7 tot en met 10 november. Kom jij ook om, samen met ons en heel veel andere professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit, naar de toekomst van samenwerken te kijken? Meld je alvast aan.

Programma

Tijdens het festival kun je je een hele week lang laten inspireren door verschillende workshops die gaan over de trends die nú spelen binnen de overheid. We hebben de beste voorbeelden uit de verschillende overheidssectoren voor je verzameld. Op het programma staan onder andere workshops over ‘teveel prikkels op kantoor’, sociale veiligheid, digitalisering, ambtelijk vakmanschap en nog veel meer! Daarnaast zijn er twee on demand workshops die je de hele festivalweek kunt bekijken op een tijdstip dat het jou uit komt.

Organisatie

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.

Meld je aan

Meld jij je alvast aan, dan kun jij je als eerste inschrijven voor de workshops en andere programma onderdelen die we binnenkort bekend maken.