A&O Fondsen Festival 2022

Het afgelopen decennium is de manier waarop we samenwerken sterk veranderd. Gaan we straks terug naar de oude en veilige situatie of leren we van de lessen sinds 2020? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de burger? Kortom: hoe ziet samenwerken in jouw organisatie er straks uit?

Innovatieve manier van samenwerken. Dat is waar het A&O fondsen Festival op donderdag 8 september over gaat. Ben jij erbij?

Kom jij?

Graag ontmoeten we je op donderdag 8 september in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Wil je liever online deelnemen? Dat kan ook in onze online festivalomgeving. Kom jij ook om, samen met ons en heel veel andere professionals op het gebied van arbeidsmarkt, HRM en vitaliteit, naar de toekomst van samenwerken te kijken? Meld je alvast aan.

Programma

Het festival start om 9:30 uur met een plenaire opening en een inspirerende keynote spreker: Ben Tiggelaar. Hierna volgen twee rondes met tientallen interessante workshops waarmee je je eigen programma kunt samenstellen. De dag wordt afgesloten met een (netwerk)borrel. Binnenkort maken we de inhoud van de workshops en het programma bekend.

Organisatie

Het A&O fondsen Festival wordt georganiseerd vóór en dóór de vier sectoren gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. De fondsen initiëren en stimuleren initiatieven die ertoe bijdragen dat de overheidssector zich als geheel blijft ontwikkelen. Leren van en met elkaar op lokaal, regionaal en landelijk niveau is wat centraal staat.

Meld je aan

Meld jij je alvast aan, dan kun jij je als eerste inschrijven voor de workshops en andere programma onderdelen die we binnenkort bekend maken.