Alle workshops A&O fondsen Festival bekend

Heb jij je al aangemeld voor het A&O fondsen Festival op 8 september? Alle workshops zijn nu bekend.

Het A&O fondsen Festival is hét tweejaarlijks evenement voor gemeenten, waterschappen, provincies en het rijk. Tijdens het evenement zoomen we in op ‘Samen werken aan de toekomst’. Wat kunnen we leren van projecten waar is geëxperimenteerd met andere manieren van samenwerken? Wat zijn de nieuwe vormen van samenwerken, leidinggeven en contact maken met de burger? Kies uit meer dan 30 workshops en zoom in op werken aan de toekomst.

Op het programma staan onder meer workshops over inclusief samenwerken, digitalisering, de omgevingswet, loyale tegenspraak, persoonlijk leiderschap en nog veel meer! Daarnaast hebben we ook nog twee geweldige experts in de plenaire zaal: Ben Tiggelaar en Paul Iske. We sluiten af met een optreden van Alain Clark. Zorg dat jij erbij bent!

Van professionals op het gebied van arbeidsmarkt en HRM, tot digitale transformatie en organisatieontwikkeling. Wil je graag samen werken aan de toekomst? Ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen? Dan is het A&O fondsen Festival het evenement voor jou!

Neem op 8 september fysiek of digitaal deel aan het festival en claim je gratis ticket.