Aan de slag voor je loopbaan op congres Mobiel in uniform

Aan de slag voor je loopbaan op congres Mobiel in uniform

Als je bij de douane of de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) werkt, wat zijn dan je loopbaanmogelijkheden? Wat heb je nodig om met plezier en voldoening je werk te doen en te kunnen blijven doen? Of hoe kun je jouw medewerkers begeleiden om duurzaam inzetbaar te blijven? Kom op 26 september naar het congres Mobiel in uniform en ga samen met collega’s aan de slag met deze vragen.

Het congres Mobiel in uniform is speciaal voor werkenden bij de politie, brandweer, ambulancedienst, douane, defensie en DJI. Een beroep in deze sectoren is vaak zwaarder dan een gemiddeld beroep en vereist specifieke vaardigheden. Daarom is stilstaan bij mobiliteit en duurzame inzetbaarheid extra belangrijk. Wat zijn de toekomstmogelijkheden in de organisatie of daarbuiten? Wat heb je als medewerker nodig om breed inzetbaar te zijn en blijven? Op het congres denk je hierover na, krijg je concrete tips en ga je samen met collega’s aan de slag. Meld je nu aan en wees verzekerd van deelname.

Wat is er te doen?

  • Je gaat aan het werk met belangrijke thema’s als werving en selectie, opleiden, loopbaanontwikkeling, mobiliteit en diversiteit.
  • Je leert meer over gepersonaliseerd leren en 21e-eeuwse vaardigheden voor werkenden.
  • Er zijn keynotes en je kunt deelnemen aan diverse workshops, rondetafelsessies, inspiratie- en break-outsessies.
  • Je deelt kennis met andere collega’s uit de veiligheidssector, je komt tot nieuwe ideeën en je kunt de mogelijkheden verkennen voor samenwerking.
  • Je maakt kennis met best practices en instrumenten.
  • Je breidt je netwerk uit en investeert blijvend in kennisdeling.
  • Het definitieve programma wordt later bekendgemaakt.

Aanmelden

Ben je een rijksmedewerker bij de douane of DJI die zich bezighoudt met werving en selectie, opleiden, employability of medezeggenschap? Dan is het congres zeker voor jou interessant.

Meld je hier kosteloos aan >

Praktische informatie

Het congres vindt plaats op donderdag 26 september 2019 bij de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne, Eindhovensedijk 42 in Oirschot. Je bent welkom vanaf 9.30 uur. Het programma duurt van 10.00 – 16.30 uur en na afloop is er een borrel

Mobiel in uniform is een initiatief van het CAOP. Het A+O fonds Rijk draagt bij aan het congres, samen met de Stichting Arbeidsmarkt- en Scholingsfonds Defensie (ASD) en Stichting Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds Politie (SAOP).