Aan de slag met sociale veiligheid tijdens het Nationaal Ambtenarencongres 2024

Op 14 maart 2024 vindt het Nationaal Ambtenarencongres 2024 plaats in Nieuwegein: een nieuw, inspirerend evenement om te verkennen, te leren en te verbinden onder het thema: ‘Ruimte voor jou en je vak – Nú aan de slag met sociale veiligheid!’

In een wereld die continu evolueert, is het waarborgen van sociale veiligheid op de werkvloer van cruciaal belang. Hoe kunnen we ruimte creëren voor individuen en collectief bijdragen aan een veilige omgeving? Deze vraag vormt de kern van het congres. Tijdens deze dag verkennen we samen oplossingen, delen we inzichten en ontdekken we hoe we gezamenlijk een impact kunnen hebben.

Het Nationaal Ambtenarencongres is een project van het A+O fonds Rijk en wordt geïnitieerd door CMHF Overheid.

Waarom mag je dit niet missen?

  • Inspirerende Sprekers: Luister naar de verfrissende kijk van dagvoorzitter Esther van der Voort en laat je leiden door de missie van keynote spreker Caroline Koetsenruijter.
  • Interactieve Workshops: Ervaar praktische sessies met experts zoals Joris Mencke, Aukje Nauta, Wouter de Jong, Raymond Looze, Marieke Aantjes & Rimke Hartstra, en An Boeckstaens.
  • Netwerkmogelijkheden: Verbind met gelijkgestemde ambtenaren en deel ervaringen om sociale veiligheid te versterken.
  • Concrete Tools: Ontvang bruikbare tools en inzichten om direct toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Meld je aan

Als rijksambtenaar woon je het Nationaal Ambtenarencongres 2024 gratis bij. Lees meer over het programma en meld je aan.
(Vanwege overweldigende belangstelling voor het Nationaal Ambtenarencongres, zijn er nog enkele plekken nog beschikbaar. Wees er dus snel bij! Als geen plek meer beschikbaar is, dan kan je je direct aanmelden voor de reservelijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er weer een plek vrijkomt.)