7 videoportretten van Onbeperkte Talenten

Gezien worden voor je talent, niet voor je beperking. Van kwetsbaarheid naar kracht. Onbeperkte Denkers gaat in gesprek met Onbeperkte Talenten over de waarde van werk als je een arbeidsbijzonderheid hebt.

De videoportretten worden door Onbeperkte Denkers gebruikt als conversatiestarters in workshops, inclusiedialogen, denktanks en bij het begeleiden van teams. De portretten zijn bedoeld om:

  • Mensen met een arbeidsbijzonderheid herkenning en erkenning te bieden en hen te inspireren hun dromen na te jagen en hun talenten in te zetten.
  • Werkgevers, bestuurlijke top en leidinggevenden aan te spreken op hun maatschappelijke normen en waarden, intrinsieke motivatie en hun mogelijkheden om verschil te maken. Goed voorbeeld doet immers volgen.
  • Last but not least: om iedereen die gelooft in gelijkheid, gelijkwaardigheid, inclusie, diversiteit, onbeperkt denken en doen een hart onder de riem te steken en te bevestigen in waar we in geloven: ruimte voor talentontwikkeling en werk voor iedereen, gezien en gewaardeerd worden voor wie je bent als persoon, niet voor wat je (wel of niet) hebt (aan bijzonderheid).

Neem snel een kijkje op de talentenpagina van Onbeperkte Denkers met de prachtige portretten van Sanne & Stefan, Jordy, Erol, Randy, Mohamed, Jessie en Nadya.