Professionalisering Managementondersteuners Rijk

Het vak van managementondersteuners verandert de komende jaren. Managers worden meer zelfredzaam door digitale hulpmiddelen en door de invoering van Het Nieuwe Werken gaat iedereen flexibeler werken. Deze ontwikkelingen hebben grote gevolgen voor het vak. Het is belangrijk dat de managementondersteuner blijft bewegen, in de vorm van verder ontwikkelen en/of bijleren.  

Wat is het?

Het project Professionalisering Managementondersteuners Rijk is erop gericht om managementondersteuners te stimuleren in beweging te blijven en het roer zelf in handen te nemen. Voor dit project zijn verschillende activiteiten opgestart; van snuffelstages en empowermenttrainingen tot een leergang die gericht is op de ontwikkeling van managementondersteuners.

Voor wie?

Voor managementondersteuners en secretaresses.

Meer informatie

Manon laat je ontdekken, ontwikkelen én schetst de toekomst! In drie visuele presentaties vertellen managementondersteuners en managers over hun ervaringen met (loopbaan)ontwikkeling en professionalisering van managementondersteuners bij het Rijk, om anderen te inspireren en te motiveren.
Ook interessant voor je collega’s? Deel de filmpjes dan vooral met hen!

Bekijk de filmpjes:

Wil je meer informatie over dit project? Neem dan contact op met Marthijn de Blaeij.
E: m.deblaeij(at)minez.nl
T: 06 1137 6566

Dit project is afgerond.

Het A+O fonds Rijk financiert dit project. In het A+O fonds Rijk werken de vakorganisaties FNV Overheid, AC Rijksvakbonden, CNV Overheid en het CMHF met de werkgever Rijk samen aan een betere arbeidsmarkt bij de Rijksoverheid