Aankondiging bijeenkomsten 2017

Maak deel uit van verandering

De bijeenkomsten zijn inmiddels geweest. Wil je weten wat besproken is? Lees de resultaten (, 774,9 KB).

Vind je dat er te veel beslist wordt over jouw werk en wil je meepraten? Kom dan naar een van de drie bijeenkomsten ‘Heb jij genoeg ruimte om je werk goed te kunnen doen? Praat mee!’ in februari 2017. Samen met medewerkers en leidinggevenden van andere uitvoerende organisaties ga je in gesprek over vakmanschap en professionele ruimte. Het gaat om invulling van vakmanschap en professionele ruimtemet jou en niet over jou.

Je bent van harte uitgenodigd.

Voor wie?

A+O fonds Rijk organiseert drie bijeenkomsten voor medewerkers en leidinggevenden van uitvoeringsorganisaties. Twee voor medewerkers van uitvoerende organisaties tot en met schaal 10 en één bijeenkomst voor medewerkers van de uitvoerende organisaties vanaf schaal 11. Deelname is gratis.

Innovatie van onderop

Tijdens de bijeenkomst ga je het gesprek aan over vakmanschap, professionele ruimte en sociale innovatie in organisaties (ofwel Workplace Innovation). Workplace Innovation helpt om mens en technologie op de beste wijze met elkaar te verbinden. Organisaties die medewerkers meer betrekken bij wat ze aan het doen zijn, zorgen niet alleen voor een hogere productiviteit, maar ook voor een hogere motivatie en welzijn bij de medewerkers.
Tijdens de bijeenkomsten maken we gebruik van de workshop The Fifth Element.

Wegens succes herhaald

In september 2016 vond de eerste reeks bijeenkomsten over professionele ruimte plaats. De deelnemers zijn enthousiast over de discussie met elkaar en gaven aan dit vaker te willen doen. We willen graag een breder inzicht krijgen en alle rijksmedewerkers de kans te geven aan deze bijeenkomsten deel te nemen. Daarom worden de bijeenkomsten weer georganiseerd. 

Waar en wanneer

De bijeenkomsten worden op drie dagen georganiseerd op verschillende plaatsen in het land:

  • dinsdag 7 februari, Nutshuis, Den Haag, deelnemen vanaf schaal 11
  • donderdag 9 februari, Colour Kitchen, Utrecht, deelnemen t/m schaal 10
  • maandag 13 februari Van Nelle Fabriek, Rotterdam, deelnemen t/m schaal 10

Het programma begint om 13:00 uur en wordt om 16:45 uur afgesloten met een borrel.

Meld je aan!

Nieuwsgierig naar wat Workplace Innovation voor jou kan betekenen? Kom naar een van de bijeenkomsten en praat mee! Vergeet niet je collega(‘s) mee te vragen. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol =Vol