5R analysemodel: Hoe groot is jouw professionele ruimte?

Hoe kun je, als medewerker of als leidinggevende, je professionele ruimte vergroten en benutten? Met welke acties of interventies kun je je persoonlijk leiderschap versterken? Dat lees je in de whitepapers ‘Het 5R Analysemodel’ en ‘Regie op werk, loopbaan en personeelsgesprek’ van Joost van der Stoep.

Wat is het?

Aan de hand van de whitepaper ‘Het 5R Analysemodel’ ontdek je hoe je als medewerker of leidinggevende de onderlinge samenwerkingsrelatie in kaart kunnen brengen aan de hand van vijf R’en:

 • Richting: is het duidelijk in welke richting de organisatie beweegt?
 • Ruimte: welke ruimte schep je samen voor het vakmanschap van de medewerker?
 • Resultaten: welke resultaten spreek je met elkaar af?
 • Rekenschap: waar is ieder voor verantwoordelijk, waar ben je eigenaar van?
 • Relatie: hoe werk je samen? 

Zo kunnen medewerker en leidinggevende samen de kracht van de autonome professional combineren met de kracht van hiërarchische sturing.

Wil je concreet aan de slag met het 5R-model om je professionele ruimte te vergroten of meer regie te nemen in je loopbaan of personeelsgesprek? In de whitepaper ‘Regie op werk, loopbaan en personeelsgesprek’ vind je tips en oefeningen om daarmee aan de slag te gaan.  

Downloads

 • Whitepaper Regie op werk (, 903,5 KB), loopbaan en personeelsgesprek
  In deze whitepaper vind je als medewerker tips en oefeningen hoe je personele ruimte kunt vergroten in je werk, voor je loopbaan en in je personeelsgeprek
 • Whitepaper Het 5R Analysemodel (, 226,8 KB)
  In deze whitepaper vind je meer informatie over het wetenschappelijk onderzoek naar het 5R-model. Het is vooral geschikt voor hr-adviseurs en leidinggevenden.

Meer informatie

info@aofondsrijk.nl