P&O dagen Rijk 2018 | Ruim 600 P&O adviseurs en leidinggevenden bij elkaar

Op 21 juni en 26 juni 2018 kwamen P&O adviserus en leidinggevenden van het Rijk bij elkaar in Den Haag en Utrecht om met elkaar te spreken en te leren over Strategische Personeelsbeleid Rijk 2025. Het A+O fonds Rijk was erbij om de bezoekers te informeren over de activiteiten en mogelijkheden die het biedt op het gebied van loopbaanoriëntatie en trainingen en de arbeidsmarktprojecten die het ondersteunt in de sector.

Ruim 600 P&O-adviseurs en leidinggevenden van het Rijk waren uitgenodigd om dit inhoudelijke event bij te wonen. Het thema Strategisch Personeelsbeleid Rijk 2025 is relevant, bleek uit een rondvraag bij verschillende bezoekers. De menselijke maat wordt steeds belangrijk binnen het Rijk – zowel voor het Rijk als voor de medewerkers binnen het Rijk. Verder kijken dan enkel het hier en nu, de huidige organisatie en de huidige functie, wordt door zowel leidinggevenden als medewerkers, steeds belangrijker gevonden.

Hier vindt u een korte impressie van de P&O dagen Rijk in het Mediaplaza in Utrecht.

De aanvullende ondersteuning die het A+O fonds Rijk biedt aan werknemers en werkgevers binnen het Rijk wordt gewaardeerd. De regelingen Blik vooruit en Loopbaanadvies, evenals de trainingen Werken aan je toekomst en de Summerschool bieden werknemers van het Rijk de mogelijkheid om zich – los van de huidige functie – verder te oriënteren om hun talenten in te zetten.