Werken aan jouw toekomst

Daar gaan we samen voor!

Wil jij werken aan jouw ontwikkeling, werk en loopbaan? Bekijk dan de gratis trainingen van Werken aan jouw toekomst!

Haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil je graag doorgroeien of de koers van je loopbaan bepalen? A+O fonds Rijk biedt speciaal voor ambtenaren van de Rijksoverheid verschillende gratis trainingen aan die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. Korte trainingen en praktijkgericht. Samen met medecursisten en onze professionals werken we aan jouw toekomst. Daar gaan we samen voor!

Op het platform Werken aan jouw toekomst kun je gericht aan de slag met jouw toekomst.

Banner Training werken aan jouw toekomst

Wat kun je er vinden?

Op Werken aan jouw toekomst vind je online trainingen en trainingen op locatie. Een greep uit het aanbod:

  • Ontdek en gebruik je talenten en competenties
  • Krachtkaart
  • Communiceren met lef
  • Job Crafting
  • Personal Branding
  • Netwerken
  • Van werkdruk naar werkplezier

Ben jij toekomstproof?

Spreek jij altijd uit wat je vindt, denkt en voelt? Waar ben jij echt goed in en waar krijg je de meeste energie van? En ervaar je écht werkplezier? Doe de toekomstproof test [https://werkenaanjouwtoekomst.nl/toekomstproof-test.html] en ontdek hoe A+O fonds Rijk jou kan ondersteunen.

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Het Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds, ofwel A+O fonds Rijk, is er voor jou en heeft als doel: het initiëren, coördineren en stimuleren van vernieuwende activiteiten op het gebied van arbeidsmarkt-, werkgelegenheids-, en scholingsbeleid. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat je je blijft ontwikkelen. Daarom bieden wij verschillende gratis trainingen aan die jou helpen bij je ontwikkeling, werk en loopbaan. Zo werken we samen aan jouw toekomst.