De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Jaarlijks organiseert het A+O fonds Rijk een Summerschool om met deze vragen aan de slag te gaan.

 

Twee koffers met A+O fonds logo en tekst "vlieg jouw toekomst tegemoet"

Summerschool 2023: Vlieg jouw toekomst tegemoet

Tijdens de Summerschool 2023 ga je samen met onze professionals en andere deelnemers tijdens korte workshops in vogelvlucht aan de slag. In een luchtige omgeving ontdek je wat jou energie geeft, waar jij je in wilt ontwikkelen of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Ook na de Summerschool!

We nodigen je dit jaar uit op (voormalige) vliegvelden door het hele land óf online, en zorgen voor een dag waarop jouw toekomst naar grote hoogte stijgt. Je kiest voor één van de opties die het beste bij jou past: op locatie óf online. Het is niet mogelijk om je voor allebei aan te melden.

Summerschool op locatie

De Summerschool op locatie wordt op vier dagen en verspreid door het land georganiseerd:

  • 15 juni – Summerschool 2023 op locatie – E-deck, Teuge
  • 20 juni – Summerschool 2023 op locatie – Aviodrome, Lelystad
  • 22 juni – Summerschool 2023 op locatie – Aviodrome, Lelystad
  • 27 juni – Summerschool 2023 op locatie – Breda Airport, Breda

Summerschool online

De online Summerschool wordt op twee dagen georganiseerd:

  • 20 juni – Summerschool 2023 online
  • 22 juni – Summerschool 2023 online

Terugblik Summerschool 2022

Tijdens de Summerschool 2022 gingen rijksmedewerkers samen met onze professionals en andere deelnemers tijdens korte workshops creatief aan de slag. Op zes dagen werden zij uitgenodigd in musea door het hele land óf online deel te nemen.

Na de Summerschool

Ook na de Summerschool kun je verder op zoek naar wat jouw ambities zijn, wat jou energie geeft of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Via het project Werken aan jouw toekomst bieden wij verschillende gratis trainingen aan, zowel op locatie als online. Meld je vooral aan voor het Houd mij op de hoogte-bestand. Dan word je namelijk als eerste geïnformeerd over nieuw aanbod, nieuwe trainingsdata en nieuws over een volgende Summerschool.

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Wij vinden het belangrijk dat je goed blijft kijken naar de toekomst. Waar zie jij jezelf over 10 jaar? Waar krijg jij energie van? Wat wil je nog ontwikkelen? Het zijn allemaal vragen waar je mee aan de slag gaat tijdens de Summerschool.