Summerschool Online 2020: najaarseditie

Samen verbonden voor jouw toekomst!

Het is goed om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Meld je snel aan voor de Summerschool Online van het A+O fonds Rijk.

Meer over de Summerschool

De Summerschool is gratis en speciaal voor alle ambtenaren van de Rijksoverheid. Of je nu inrichtingswerker, adviseur, managementondersteuner, inspecteur, beleidsmedewerker of teamleider bent. Of je startend bent of misschien al toewerkt naar je pensioen. De Summerschool is ook iets voor jou!

De Summerschool Online wordt georganiseerd op:

  • Dinsdag 27 oktober live vanuit Nieuwe Energie in Leiden
  • Donderdag 29 oktober live vanuit Nieuwe Energie in Leiden

Meld je aan voor één van de twee dagen en ontdek wat past bij wat jij écht wilt. Het programma begint om 9.30 uur en duurt tot 12.00 uur.  Je kunt twee workshops volgen. In totaal is er een aanbod van 8 workshops en voor elke dag zijn 200 plaatsen beschikbaar (per workshop 25 plekken). Wacht dus niet te lang met aanmelden. En vergeet niet een collega (online) mee te vragen!

De Summerschool is een initiatief van de vakbonden binnen de Rijksoverheid.

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Wij vinden het belangrijk dat je goed blijft kijken naar de toekomst. Waar zie jij jezelf over 10 jaar? Waar krijg jij energie van? Wat wil je nog ontwikkelen? Het zijn allemaal vragen waar je mee aan de slag gaat tijdens de Summerschool.

Contact

info@summerschool2020.nl

Logo Summerschool online 2020

Terugblik Summerschool Online 2020

Ben jij bekend met de Summerschool? Een zomers evenement waarbij het A+O fonds Rijk rijksmedewerkers tijdens korte workshops in beweging probeert te krijgen en hen ruimte geeft voor ontwikkeling. Zowel op het gebied van werk als privé.

Lees verder
impressie summerschool 2020