Summerschool 2022: Jouw toekomst als meesterwerk!

De zomer is een goede tijd om stil te staan bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen of doorgroeien? Jaarlijks organiseert het A+O fonds Rijk een Summerschool om met deze vragen aan de slag te gaan.

 

Terugblik Summerschool 2022

Tijdens de Summerschool 2022 gingen rijksmedewerkers samen met onze professionals en andere deelnemers tijdens korte workshops creatief aan de slag. Op zes dagen werden zij uitgenodigd in musea door het hele land óf online deel te nemen.

Na de Summerschool

Ook na de Summerschool kun je verder op zoek naar wat jouw ambities zijn, wat jou energie geeft of welke training jou verder kan helpen om je werk nog leuker te maken. Via het project Werken aan jouw toekomst bieden wij verschillende gratis trainingen aan, zowel op locatie als online. Meld je vooral aan voor het Houd mij op de hoogte-bestand. Dan word je namelijk als eerste geïnformeerd over nieuw aanbod, nieuwe trainingsdata en nieuws over een volgende Summerschool.

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Wij vinden het belangrijk dat je goed blijft kijken naar de toekomst. Waar zie jij jezelf over 10 jaar? Waar krijg jij energie van? Wat wil je nog ontwikkelen? Het zijn allemaal vragen waar je mee aan de slag gaat tijdens de Summerschool.

Gerelateerd nieuws  

Meld je aan voor de Summerschool 2022!

De Summerschool van het A+O fonds Rijk komt er weer aan! Meld je vandaag nog aan.

Lees verder

Terugkijken Summerschool 2021: ‘Voel je vrij’

Op Werken aan jouw toekomst staan opnames van de webinars en het event Summerschool 2021: Voel je vrij.

Lees verder
Summerschool festival

Terugblik Summerschool Online 2020

Ben jij bekend met de Summerschool? Een zomers evenement waarbij het A+O fonds Rijk rijksmedewerkers tijdens korte workshops in beweging probeert te krijgen en hen ruimte geeft voor ontwikkeling. Zowel op het gebied van werk als privé.

Lees verder
impressie summerschool 2020