Summerschool 2021: Voel je vrij

Deze zomer staan we samen met jou stil bij wat je écht wilt. Want haal jij alles uit jezelf op je werk en privé? Wil jij graag zelf de koers van je loopbaan bepalen en doorgroeien? Summerschool 2021 helpt jou op weg! Dit doen we in de vorm van een festival met meerdere activiteiten.

 

Logo A+O fonds Rijk Summerschool 2021

Voor wie? Voor jou!

De Summerschool van het A+O fonds Rijk is gratis en speciaal voor alle rijksambtenaren. Of je nu inrichtingswerker, adviseur, managementondersteuner, inspecteur, beleidsmedewerker of teamleider bent. Of je startend bent of misschien al toewerkt naar je pensioen. De Summerschool is er voor jou!

Voel je vrij om de uitdaging aan te gaan

We starten het Summerschool-festival met drie live webinar-ochtenden. Vervolgens word je de hele zomer uitgedaagd met online challenges. Hiermee verlagen we de drempel om die eerste stapjes te zetten op jouw weg naar leren, ontwikkelen en groeien.

Mis de webinars en challenges niet, want door mee te doen kun je toegang krijgen tot het speciale Summerschool-evenement aan het einde van de zomer! Op vrijdag 17 september sluiten we de Summerschool namelijk af met een speciaal evenement. Daar wil je zeker bij zijn.

Alles weten en niets missen? Bekijk dan het programma op de website van de Summerschool en volg de Facebookpagina van de Summerschool voor alle updates, het aanbod en de kans om er 17 september bij te zijn!

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Wij vinden het belangrijk dat je goed blijft kijken naar de toekomst. Waar zie jij jezelf over 10 jaar? Waar krijg jij energie van? Wat wil je nog ontwikkelen? Het zijn allemaal vragen waar je mee aan de slag gaat tijdens de Summerschool.

Terugkijken Summerschool 2021: ‘Voel je vrij’

Op Werken aan jouw toekomst staan opnames van de webinars en het event Summerschool 2021: Voel je vrij.

Lees verder
Summerschool festival

Aanmelden Summerschool event op vrijdag 17 september

Meld je gratis aan voor het speciale Summerschool event van het A+O fonds Rijk op vrijdag 17 september!

Lees verder
Summerschool festival

Online aftrap Summerschool 2021

Rapper en zanger Typhoon onthulde het thema. Heb je het gemist? Bekijk de aftrap terug!

Lees verder
Logo Summer School Festival met tekst Online aftrap. Daarbij decoratieve foto van vrouw met opengeslagen armen in de lucht.

Terugblik Summerschool Online 2020

Ben jij bekend met de Summerschool? Een zomers evenement waarbij het A+O fonds Rijk rijksmedewerkers tijdens korte workshops in beweging probeert te krijgen en hen ruimte geeft voor ontwikkeling. Zowel op het gebied van werk als privé.

Lees verder
impressie summerschool 2020