Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien      

Non-verbale communicatie: anders kijken, meer zien      

Alleen met effectieve non-verbale communicatie heb jij invloed. Nu we in de toekomst steeds meer hybride gaan werken, is het hebben van invloed van groot belang. Non-verbale communicatie maakt tot zo’n 80% onderdeel uit van onze communicatie. Het is dan ook verrassend dat aandacht hiervoor in trainingen weinig voorkomt. In deze training leer je de belangrijkste non-verbale signalen kennen. En ga je aan de slag met het ontwerpen van een digitale etiquette nu hybride werken binnen jouw team steeds vaker zal voorkomen.

Over de training

Alleen met effectieve non-verbale communicatie heb jij invloed. Nu we in de toekomst steeds meer hybride gaan werken, is het hebben van invloed van groot belang. Non-verbale communicatie maakt tot zo’n 80% onderdeel uit van onze communicatie. Het is dan ook verrassend dat aandacht hiervoor in trainingen weinig voorkomt. In deze training leer je de belangrijkste non-verbale signalen kennen. En ga je aan de slag met het ontwerpen van een digitale etiquette nu hybride werken binnen jouw team steeds vaker zal voorkomen. Want wat gaat er nu goed in de digitale en hybride vergaderingen? Waar loopt het soms mis? Door duidelijk afspraken te maken, zoals mono-werken (je bent volledig aanwezig tijdens de vergadering en kijkt niet naar je emails) ontwikkelen we een digitale etiquette die jij en je team kunnen gebruiken.

Na afloop:

  • Ken je de belangrijkste non-verbale signalen en de betekenis ervan.
  • Ken je de Do’s en Dont’s van hybride werken als team.
  • Heb je een eerste digitale etiquette voor jezelf en jouw team ontworpen.

Deze training incompany aanvragen

  • Stap 1: Neem contact op met de trainer om te overleggen over de datum, tijd en locatie van de training. De trainer is Daniëlle Regnerij (info@ingezicht.nl of 06 2434 1926).
  • Stap 2: De trainer stuurt een offerte naar jou en naar het A+O fonds Rijk.
  • Stap 3: A+O fonds Rijk controleert de offerte en kijkt of je onder de cao Rijk valt. Als alles klopt volgens de afspraken, dan wordt de offerte goedgekeurd.
  • Stap 4: Jullie kunnen nu de training volgen.
  • Stap 5: De trainer stuurt de rekening naar jou en het A+O fonds Rijk.
  • Stap 6: Het A+O fonds Rijk betaalt de rekening.
  • Stap 7: Vul na de training een evaluatieformulier in om te vertellen wat je van de training vond.

Je individueel aanmelden

Je kunt je ook individueel aanmelden voor de training via Werken aan jouw toekomst. Je volgt de training dan met collega’s vanuit de Rijksoverheid die zich ook individueel hebben aangemeld.