Loopbaanstappen Functiegebouw Rijk

Mogelijke loopbaanstappen in één oogopslag

Het project Loopbaanstappen maakt met de tool Loopbaanstappen de carrièremogelijkheden binnen de Rijksdienst zichtbaar, legt een link naar beschikbare vacatures op de Mobiliteitsbank en helpt zowel de medewerker als leidinggevende het functioneringsgesprek voor te bereiden.

Laptop toont screenshot van functiegebouw Rijk

Doel Loopbaanstappen

Het project Loopbaanstappen maakt met de tool Loopbaanstappen in één oogopslag voor leidinggevenden en medewerkers inzichtelijk welke mogelijke loopbaanstappen binnen de gehele Rijksdienst het meest voor de hand liggend zijn. Doordat er bovendien een link is gelegd naar de beschikbare vacatures op de Mobiliteitsbank is dit een praktisch hulpmiddel om je loopbaan vorm te geven.

De tool is ontwikkeld door het UBR.

De Gouden Mier

Het project Loopbaanstappen is in het verleden verkozen tot het op één na meest aansprekende, vernieuwende initiatief binnen de bedrijfsvoering van het Rijk. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt.

Meer informatie

Op functiegebouwrijksoverheid.nl  vind je meer informatie over het Functiegebouw Rijk.

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Het A+O fonds Rijk vindt innovatie en zichtbaarheid belangrijk. Het project Loopbaanstappen voldoet aan deze twee eisen omdat het de carrièremogelijkheden binnen de Rijksdienst zichtbaar maakt en een link legt naar beschikbare vacatures op de Mobiliteitsbank