Maak een succes van je project met Lerend Evalueren

Nieuwe evaluatiemethode Lerend Evalueren

Wil jij leren evalueren tijdens een project? Dan is Lerend Evalueren echt iets voor jou. Wanneer je tijdens het project al evalueert, leidt dit tussentijds tot nieuwe inzichten en kan dit veel voordeel opleveren voor jou en je projectteam. Geïnteresseerd? Doe mee aan de gratis introductietraining.

Meer over Lerend Evalueren

Met evalueren kun je meer dan alleen verantwoorden. Je kunt het ook gebruiken om te leren van een project. Maar je hoeft niet te wachten met evalueren tot het project is afgerond. Gedurende de duur van het project kun je voortdurend evalueren, zodat iedereen in het projectteam blijft leren en tijdig kan bijsturen. Met de nieuwe evaluatiemethode Lerend Evalueren ligt de focus op het leren van de ervaringen en inzichten die je opdoet als projectteam.

Lerend Evalueren is een bewezen aanpak voor innovatieve en dynamische projecten waarbij soms het beleid nog volop in ontwikkeling is. Lerend Evalueren biedt dan uitkomst. Het biedt in iedere fase van het project inzicht waar het hele projectteam voortdurend gezamenlijk van leert en profiteert. Dat inzicht draagt bij aan de kwaliteit van jouw projectresultaten. Om die kennis en ervaring ook met jou te delen, heeft het A+O fonds Rijk een introductietraining Lerend Evalueren ontwikkeld.

Lerend Evalueren brengt jou en je projectteam:

  • Een effectieve samenwerking, waarbij leren centraal staat.
  • Een evaluatie die niet in een la belandt, maar waar het gehele projectteam echt van profiteert.
  • Meer draagvlak voor het project.

Met de gratis introductietraining Lerend Evalueren leer je in vier weken hoe jij Lerend Evalueren in jouw project kunt toepassen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in Lerend Evalueren en wil je zien wat dit voor jou en je projectteam kan betekenen? Doe dan mee aan de introductietraining Lerend Evalueren. Met de gratis introductietraining leer je in vier weken hoe jij Lerend Evalueren in jouw project kunt toepassen.

Vanaf het moment dat je je inschrijft, krijg je elke week een nieuw trainingsonderdeel toegestuurd. Je kunt het programma op je eigen tempo volgen.

Bij deze training zit inbegrepen:

  • Uitleg en tools van start tot afronding van je project.
  • Vier werkboeken met informatie en uitleg over Lerend Evalueren.
  • Opdrachten waardoor jij direct aan de slag kunt met Lerend Evalueren in jouw project.
  • Vier podcasts waarin diverse praktijkervaringen, tips en tricks worden gedeeld.
  • Wetenschappelijk onderbouwde tools die jij kunt gebruiken om een succes van je project te maken.
  • Een rolbeschrijving en tips voor de evaluator bij Lerend Evalueren.

Waarom A+O fonds Rijk dit belangrijk vindt

Het A+O fonds Rijk staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Met name als deze bijdragen aan goede resultaten. De evaluatiemethode Lerend Evalueren kan jouw project positief beïnvloeden. Door deze methode te gebruiken creëer je bovendien meer draagvlak voor het project.