Job Crafting  

Job Crafting  

Hoe kan je sleutelen aan je werk, zodat het past bij wie jij bent en wat je wilt? Hoe zorg je dat hybride werken jou ondersteunt in je energie in plaats van andersom? De training Job Crafting laat zien dat kleine aanpassingen in je manier van werken en denken, al een positieve invloed kunnen hebben op je werkbeleving. We werken op basis van de positieve psychologie, waarbij begrippen als bevlogenheid, zingeving en proactief werken centraal staan. De training geeft je handvatten om te sleutelen aan je werk, zodat je je baan met (nog) meer plezier en energie kunt doen.

Over de training

Door kleine veranderingen door te voeren, in hoe je werkt, waar je werkt en met wie je werkt, kun je je al prettiger voelen in je werk. In de training Job Crafting ga je hiermee aan de slag. Je werkt in kleine stapjes aan verandering, bijvoorbeeld in de samenwerking met collega’s of door je takenpakket anders in te delen. Ook biedt de training handvatten om je doelstellingen bespreekbaar te maken met je leidinggevende. Je gaat hierdoor meer plezier, betrokkenheid en betekenis in je werk ervaren.

Deze training incompany aanvragen

  • Stap 1: Neem contact op met de trainer om te overleggen over de datum, tijd en locatie van de training. De trainer is Maggie van den Heuvel (artofworknl@gmail.com of 06 2846 4051)
  • Stap 2: De trainer stuurt een offerte naar jou en naar het A+O fonds Rijk.
  • Stap 3: A+O fonds Rijk controleert de offerte en kijkt of je onder de cao Rijk valt. Als alles klopt volgens de afspraken, dan wordt de offerte goedgekeurd.
  • Stap 4: Jullie kunnen nu de training volgen.
  • Stap 5: De trainer stuurt de rekening naar jou en het A+O fonds Rijk.
  • Stap 6: Het A+O fonds Rijk betaalt de rekening.
  • Stap 7: Vul na de training een evaluatieformulier in om te vertellen wat je van de training vond.

Je individueel aanmelden

Je kunt je ook individueel aanmelden voor de training via Werken aan jouw toekomst. Je volgt de training dan met collega’s vanuit de Rijksoverheid die zich ook individueel hebben aangemeld.