afbeelding in mobiele weergave

Subsidies

Subsidie voor arbeidsmarktprojecten

Je kunt als je werkt bij de overheid via het A+O fonds Rijk een subsidie aanvragen voor een arbeidsmarktproject. We nodigen je uit om jouw ideeën voor een arbeidsmarktproject in de sector voor te leggen. Een arbeidsmarktproject moet altijd mede ondertekend zijn door de or.

Lees meer of doe inspiratie op!

Uitgelicht nieuws

Verjonging medezeggenschap met tindOR en jong + oud = goud!

Met een presentatie van vernieuwende plannen voor de medezeggenschap is op 5 april het MZ LAB Rijk afgesloten bij het CAOP in Den Haag. Ruim 30 jonge ambtenaren hebben de afgelopen maanden in vier groepen gewerkt aan de thema’s gelijke kansen, vernieuwing, duurzame inzetbaarheid en jong/oud. De adviezen van de deelnemers zijn opgenomen in het boekje MZ LAB Rijk: De visies

Lees het nieuwsbericht

Arbocatalogus

Veilig en gezond werken

Als or-lid vind je veilig en gezond werken natuurlijk belangrijk. In de Arbocatalogus Rijk kun je lezen op welke concrete manieren de werkgever bescherming biedt opdat er veilig en gezond gewerkt wordt.
Informeer je collega’s over de Arbocatalogus zodat ze weten welke maatregelen en ondersteuningsmiddelen er beschikbaar zijn.

Naar de Arbocatalogus Rijk

Uitgelichte activiteit

Competentieontwikkeling Medezeggenschap

Als je lid bent van een ondernemingsraad, leer je daar weer andere dingen dan in je dagelijkse functie. Die leeromgeving kun je benutten om je competenties uit te breiden of (verder) te ontwikkelen. Ook al gaat het om kwaliteiten die je in je reguliere functie (nog) niet aanspreekt, mogelijk helpen ze je toch om die functie beter in te vullen. Of misschien zijn je nieuwe competenties wel interessant voor een volgende stap in je carrière.

Lees meer over het project Competentieontwikkeling Medezeggenschap

Derde editie VindingRijk is uit!

Diversiteit. Dat is het thema van de derde editie van VindingRijk. Met onder meer: blog van bestuurslid Bart Schnoor, interview met Paola Verduyn Lunel over de pilot anoniem solliciteren bij de Gemeente Den Haag, een video-interview met Elvis Biekman over diversiteit en 'leading coalition' bij de RVO en cijfers diversiteit bij het Rijk.

Lees het magazine

Loopbaan en mobiliteit

Wist je dat het A+O fonds Rijk twee regelingen heeft op het gebied van loopbaan en mobiliteit?

Loopbaanadvies: Ga zelf aan de slag met je loopbaan!

Blik vooruit

Stichting A+O fonds Rijk - ©2018